DOWNLOADS

IVS Basis Install

U kunt hier IVSBasisInst.exe downloaden en installeren. Dit programma installeert de basisbenodigdheden om al onze andere programma’s te kunnen downloaden, installeren en er mee te kunnen werken.

IVSBasisInst.exe installeert de Borland Database Engine en een aantal extra fonts die u kunt gebruiken op diverse formulieren zoals facturen. En het installeert ons programma IVS Tools. Met behulp van IVS Tools heeft u onder andere de mogelijkheid om IVS programma’s te installeren en te updaten. Het programma bezit daarnaast nog veel andere handige tools voor het onderhoud van uw databases of voor noodgevallen in geval van storingen.

Alle programma’s die u installeert zijn demoprogramma’s. Dat wil zeggen dat u er beperkt mee kunt werken. Indien u besluit tot aanschaf van één van onze programma’s laat u ons dat dan even weten dan kunnen wij u de licentiegegevens doen toekomen per e-mail. U kunt dan onmiddellijk aan de slag.

IVS Tools

Download de update naar IVS Tools versie 3.14

In deze update is het probleem met de FTP verbinding opgelost. Verder werkt deze versie ook weer onder Windows Vista / (Terminal) server. Vervolgens kunt u (nadat u de update heeft geïnstalleerd) via IVS Tools de updates voor de andere IVS programma's downloaden / installeren. NB: Dit is een update voor IVS Tools; geen volledige installatie.

IVS Back-up

Indien IVS Tools niet op uw computer geïnstalleerd staat: Download de update naar IVS Back-Up versie 3.05

In deze update is het probleem met de FTP verbinding opgelost.