SUPPORT

IVS Hulp op afstand

Soms is het lastig om iemand via de telefoon of e-mail verder te helpen, en kunnen we u beter op weg helpen als we toegang tot uw computer hebben.

Daarvoor kunnen we natuurlijk bij u langs komen, maar dat kost ons reistijd en u dus extra reiskosten.

Met behulp van dit programma (een speciale uitvoering van TeamViewer) kunnen wij uw computer overnemen en u zo op afstand helpen. Wij kunnen u zo sneller helpen tegen lagere kosten.

Hiervoor is het nodig dat u (eenmalig) dit programma installeert:

Download IVS Hulp op afstand

Klik vervolgens op 'Uitvoeren' en volg de instructies op het scherm.

N.B: Bij gebruik van hulp op afstand berekenen we de tijd die we hulp bieden aan u door (à € 85,-- / uur), tenzij anders met u is overeen gekomen. Hulp op afstand valt niet onder de gratis support bij een onderhoudscontract op onze programma's.

Als u hulp op afstand wenst, neemt u eerst contact met ons op. Tijdens het telefoongesprek vragen wij u vervolgens "IVS Hulp op afstand" op te starten (u vindt dit programma, na installatie, op het bureaublad).

Vervolgens vragen wij u om de gegevens die het programma u verstrekt: Uw ID en wachtwoord. Daarna wordt uw computer door ons overgenomen. U kunt meekijken en zien wat wij doen, u kunt ook zelf uw computer bedienen (wij zien dan wat u doet).

Als we klaar zijn, verbreken we de sessie en kunt u het programma afsluiten.

Voor alle duidelijkheid: Wij kunnen niet uw computer overnemen als u het programma niet heeft opgestart en ons uw wachtwoord doorgeeft (dat elke keer dat u het programma opstart anders is). Wij kunnen dus nooit "zomaar" uw computer overnemen.